Садистична „къща на духовете“ в Тенеси подлага на 10-часови изтезания

Онлайн петиция с цел да се спре предизвикателството на призрачна къща в Тенеси получи над 70 000 подписа, съобщава „Ню Йорк пост“. Главният повод за това стана садистична камера за изтезания.

Петицията в change.org се появи онлайн точно преди Хелоуин, призовавайки съдът на щата Тенеси да предприеме действия срещу имението „Маккейми“ в Самъртън.

„Рекламирана като „екстремно зловеща“, всъщност това НЕ е „къща на духовете за забавления“. Това е място за изтезания под прикритие“, написа Франки Тауи, организатор на апела.

„Те тестват хората, за да намерят най-слабите и най-лесно манипулируеми сред тях, за да ги използват Ако решат, че не се манипулирате лесно, няма да ви позволят да влезете“, добавя Тауи.

Ръс Маккейми, оператор на призрачния тур, твърди, че пълното преживяване включва 10-часово предизвикателство за издръжливост. Участниците трябва да преминат през вадене на зъб, счупване на пръст или бръснене на главата, за да представят доказателство за преминало физическо изпитание и за изпитание на средата, в която са поставени, според техния уебсайт.

„Това е буквално къща за отвличане и изтезания“, добавя Тауи в призива за прекратяване на дейността на съоръжението. „Предлагам всички места, където това се случва, да бъдат незабавно затворени.“

- реклама -