Бибиана Щайнхаус
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Най-известната съдийска двойка се венча

Най-известната съдийска двойка в света на футбола сключи брак. За това съобщиха медиите в Германия, а новоизлюпената булка потвърди.

Ства въпрос за Бибана Щайнхаус и Хауърд Уеб. Те са двойка от няколко години, а сега вече и са законно венчани. Церемонията е била изпълнена в Хановер в края на миналия месец. 42-годишната Щайнхаус е единствената жена съдия в Бундеслигата. 49-годишният Уеб пък беше дълги години водещият рефер в Англия. Той дори свири финала на Мондиал 2010.

Щайнхаус и Уеб, съдийска двойка
Снимка: Bild

„Да, така е – омъжих се по време на паузата за мачове на националните отбори. За съжаление заради правилата срещу разпространението на коронавируса беше доста скромно. Нямаше свидетели, няма и меден месец“, заяви Щайнхаус за Билд.

Тя се отказа от активна кариера през лятото – след мача за Суперкупата на Германия. Реферката обаче все още е видеоасистент всяка седмица. От следващия уикенд обаче тя ще с ново име – Щайнхаус-Уеб.

Въпреки сватбата, двамата обаче ще имат дистанционна връзка до края на сезона. Уеб работи и живее в Ню Йорк, Щайнхаус в Хановер.

- реклама -