Връзки
Връзки

Саботаж по тийнейджърски и убийство във финала на ВРЪЗКИ

Финалните епизода на втория сезон на ВРЪЗКИ по bTV  тази неделя ще изнедат зрителите. Разводът на Тони (Михаил Билалов) и Мика (Лили Маравиля) ще помете всичко по пътя им – различни хора и неочаквани територии.

Тони

Попаднал в следствения арест, брачният консултант ще търси начини да надхитри не само амнезията си, но и бившата си съпруга. Кой обаче ще се окаже по-добър в търсенето на доказателства – МВР или една амбицирана жена?

Мика

Едва сега Мика ще оцени качествата на Фелина (Анета Сотирова) след челния сблъсък с новата си свекърва.

Лия

Младата дама ще се възползва от оригиналните решения и бързата мисъл на новата си любов – Никола (Нено Койнарски). И то не срещу някой друг, а срещу властната му и надменна майка (Евелина Борисова).

Николай Урумов, в ролята на директора на ареста, също ще стане жертва на безпределната родителска обич и амбиция.

Но когато различни поколения и фамилии се съберат на една маса – ледено-пламтящата семейна война е гарантирана. А тя няма да остане единствена и ще се окаже, че само няколко часа делят Лилия Маравиля, Михаил Билалов, Яна Маринова, Валери Йорданов, Анета Сотирова, Ирини Жамбонас, Николай Ишков, Лорина Камбурова, Анжела Недялкова и останалите актьори от звездния състав на ВРЪЗКИ  от

тотално „разплитане на конците”.

Връзки
Връзки

Когато бащите отсътват, майките остават на фронтовата линия и са готови да се бият до край. А децата с удоволствие се превръщат в ухажван „електорат”. Влюбените ще държат фронта до последно, а тези, в неизгодна позиция, ще блъфират до край и то изобретателно.

Фалшиви свидетели ще бъдат брилянтни във филмовото изкуство, родители ще инициират палене на училищни дневници, мафиоти ще заплашват с подстригване „до голо”, проверки от социални работници ще бъдат гарнирани с предложение за брак, романтични изповеди и …

едно убийство.

Дали героите на ВРЪЗКИ ще се окажат разумни пълководци?

Издържа ли полигамията в съда?

Как подземният свят може да окаже неочаквана помощ във войната?

Дали смяната на тактиката води до сигурни победи?

Как един паяк може да събере двама влюбени?

Как едно куче, изяло „домашното”, може да преобърне хода на съдебно дело?

Отговорите във финалните епизоди на един от най- добрите български сериали.

ВРЪЗКИ е със забавен, остроумен сченарий и най-перфектна актьорска игра.

- реклама -