хороскоп

Съблазнителни запознанства чакат Водолеите, нов етап в живота на всички Лъвове настъпва днес

Овен

Спокоен ден, приветлив и материално успешен за Овните. Използвайте личните си умения и таланти, за да се подсигурите финансово. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате както физически, така и емоционално. Деловите контакти са затруднени, защото не искате да прекъсвате работата си. Общувайки с любимия човек и близки хора взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Телец

Вторник носи успех на Телците. Харченето на пари е спорен въпрос, всеки има различно мнение за това кой и колко трябва да харчи. Движете се повече и планирайте срещи. Една от тях предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Работата Ви ще получи висока оценка. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Близнаци

Успешен ден за Близнаците. По всички въпроси от парично естество следва да действате много внимателно, защото денят предупреждава за губеща тенденция. Все пак добронамереното Ви отношение към предложение за сътрудничество ще постави началото на общ бизнес или друга интересуваща Ви дейност. В интимния живот емоциите са смесени. Трудностите, които Ви блокират работата до обед са преодолими. Запазете спокойствие. Избегнете конфликтите с търпение и премълчаване. Във вторник ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно.

Рак

Голям процент от Раците са подвластни на отлично настроение във вторник. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. Днешният ден ще е плодотворен или най-малкото подчертава, че навлизате в ползотворен етап, а за да разгърне тази тенденция, трябва да сте настойчиви по деловите си задачи въпреки трудностите. Очакват Ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Лъв

Денят бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Ще влагате повече старание в работата си, с оглед на това да избегнете риска и да постигнете по-добра материална обезпеченост за себе си и близките ви. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. Вторник не е лош ден за Лъвовете, но се очертава и доста напрежение по въпроси от финансово естество. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Дева

Девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Жените от знака може да имат любовно разочарование, поради завишените си очаквания. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Възможно е днешния ден да е натегнат: грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и избягвайте да влизате в конфликтни ситуации на работното си място. Не е време да разрешавате финансови проблеми и да стартирате нови проекти. Вторник ще е надежден за активизация по въпроси от делово естество, за контакти относно започване на работа или преместване на нова, и за здравословно възстановяване. По-добре да не пътувате.

Везни

Вторник може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Обърнете повече внимание на здравето си. Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Денят ще е добър ден за основаване на партньорство. Имате сили и сте изпълнени с желание за работа, но сте преуморени и сякаш сте готови да се откажете от възможността да спечелите добри пари. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Скорпион

В чудесно състояние на духа са повечето от Скорпионите днес. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Бъдете внимателни ако оформяте финансови документи, ако са свързани с предстоящи инвестиции в нови проекти. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание. Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Склонни сте да изпълнявате допълнителна работа. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Стрелец

Вторник е успешен ден за Стрелците. Любимия човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Планетите препоръчват внимание и предпазливост във всичко, което е свързано с пари. Служебната работа ще е толкова много, че няма да имате време за мисли по лични въпроси. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Бъдете деликатни, но твърди.

Козирог

Във вторник се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра. Може да учите и да направите нещо полезно за здравето си – например да се подложите на водни процедури или да релаксирате. Бизнес идеите Ви намират разбиране и подкрепа и до края на годината може да се радвате на признание и пари. В състояние сте да отхвърлите много работа. Радостни новини свързани с дома, децата и семейството. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.

Водолей

Ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. Част от зодията ще разрешат много наболял паричен или делови проблем. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Днешният ден ще е подходящ за обучение, за пътувания зад граница, за контакти и работа с хора в чужбина, но при положение, че сте планирали всичко и сте добре подготвени. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Риби

Вторник не е еднозначен ден за Рибите. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Бъдете отговорни към работата си. Утрешният ден ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. Утрешният ден ще е успешен за работещите в сферата на търговията. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.

източник: Знаците

 

- реклама -