залози

С какво се отличават залозите в реално време от стандартните

В наши дни букмейкърите ни предоставят изобилие от спортни събития, налични за пре-мач и лайв залози. Близо 80% от срещите, които са част от предварителните тиражи, попадат в секция “На живо” след началото им. Благодарение на тази възможност залагащите могат да проследят определен период от двубоя и базирайки се на видяното, да се насочат към избор на пазар. Ако предпочитате залозите в реално време, трябва да се присъедините към онлайн казиното на Бет365. Използвайте този нов промо код за бет365, за да получите допълнителни БОНУС пари за своите спортни залози.

Двата варианта за игра имат своите предимства и недостатъци. Затова ще се спрем на три важни точки, показващи различията между пре-мач и живите залози.

Време за реакция

Хазартните оператори актуализират тиражите си регулярно, добавяйки коефициенти за събития след седмица-две. Например, ако прегледате раздела със залози на Серия “А” в Efbet, ще установите, че присъстват всички мачове от следващите два кръга. В зависимост от очакванията Ви, можете да комбинирате няколко селекции в общ фиш, след като сте направили подробно проучване.

При предварителните залагания разполагате с достатъчно време, за да анализирате статистиката и текущата форма на двата състава. Можете да прочетете мнения на експерти или да се допитате до други залагащи във форуми и facebook групи.

Залозите на живо изискват своевременна реакция и бързо поставяне на облог. Нямате много време за изследване на събитието, тъй като с всяка секунда коефициентите търпят изменение. В случай на отсъдена дузпа, свободен удар, отбелязан гол или показан червен картон, събитието се блокира и е недостъпно за определен период.

Състави и представяне на тимовете

Ключово предимство на лайв залозите е възможността за наблюдаване на срещата. Букмейкърите вграждат таблици със статистика, тракери за проследяване на развоя и лайв стрийминг за гледане в реално време. Благодарение на тези услуги можете да проследите част от двубоя и да базирате решението си спрямо настъпилите обстоятелства.

Например, ако сте очаквали единият отбор да доминира, но в началните 30 минути не успява да изнесе топката от собствената си половина, не е удачно да залагате в негова полза.

Залозите в реално време Ви позволяват да се запознаете с титулярите и да узнаете решенията на двамата наставници. При сгъстена отбрана или наситена халфова линия от страна на двата отбора едва ли ще се стигне до висока резултатност. В случай на отсъстващ титулярен страж или прекроена защита, най-резонното е да потърсите гол във вратата на този тим.

Коефициенти – къде са по-добри

Знаете ли, че онлайн букмейкърите удържат по-висок марж при опциите на живо? Това се дължи на постоянно променящите се обстоятелства и невъзможността за акуратно съставяне на коефициентите.

Мнозина биха възприели това като минус, но дали наистина е така? При залозите на живо можете да се възползвате от стойностни коефициенти за маркети, които няма как да присъстват в предварителните програми.

Да приемем, че се срещат тимовете на Манчестър Юнайтед и Плимут в турнира за ФА Къп. Нискоразрядният тим повежда в резултата и удържа аванса си до почивката. Изведнъж коефициентът за “червените дяволи“, който в началото граничи с 1.10, надхвърля 1.70. Естествено, през втората част наставникът на Манчестър Юнайтед ще направи нужните ротации, ще засили офанзивната мощ, а Плимут едва ли ще устои на атаките. В подобни случаи live залозите се оказват верен помощник за генериране на бързи и сигурни печалби.

- реклама -