С какво да плуваме в басейна и морето това лято?

Освен с купуването на тънки, стилни дрехи, плажно масло, нови аксесоари, плажни чанти, хавлии и бански, трябва да се заемем и с търсене на подходящи надуваеми артикули за плажа/басейна.

Какви са тенденциите при тях и с кои ще изглеждаме най-модерно, ето прогнозата на британския „Cosmopolitan“.

Еднорог

Вечна класика. Надуваемите еднорози, които служат като лодка, пояс или дори дюшек са хит от няколко години насам. Това лято тази тенденция се запазва. Но освен на класическите еднорози в бяло с розови, жълти, оранжеви, лилави и зелени краски, може да заложите и на нетрадиционен еднорог. Например, такъв, който изглежда като лош герой – в жълт, каяво, зелено и с черен рог и черна опашка. Има и надуваеми еднорози, които са дребни и са подходящи за слагане на чаша за партито край басейна.

Последвайте ниПолезна ИнформацияС какво да плуваме в басейна и морето това лято?НовиниИнформация

Палмово листо

Дори да не се наслаждавате на почивка на тропическа дестинация, палмовото листо е подходящ аксесоар за плажа. То е зелено и много си отива с морската вода. Служи като дюшек и може да се печете на него в морето, като в същото време се разхлаждате с водата.

Самолет

Време е за експерименти и смели решения! Да, всеки може да плува с корабче или косатка/делфин, но помислете колко нестандартни и оригинални ще сте, ако сте в морето или басейна с надуваем самолет! Това е луксозен надуваем артикул. Има и надуваеми поставки за чаши във формата на самолет.

Портокал

Ананасите и авокадото бяха голям хит през миналите лета, но сега е ред на този цитрусов плод. Дюшеците, калъфките и поясите във формата на поркотал са истински хит. Този оранжев надуваем артикул е в тон с пясъка и слънцето, а освен това напомня на свежите летни коктейли.

Целувка/устни

Лятото е време за флиртове, горещи погледи, страст и закачки. Не е изненада, че хит ще са и дюшецитe във формата на устни, които напомнят и за оформянето на целувка. Те са розови или червени – това издава игривост, страст, романтика и т.н. Освен това, много са подходящи, ако сте на моминско парти на морето, празнувате годеж или просто сте на ваканция само с любим човек.

Лебед

Още една класика в жанра. Освен еднорозите и рибите, лебедите също са голям хит за летния сезон. Те са грациозни, издават елегантност и определено ще изпъкнете, ако сте с този бял артикул в морето или басейна. Освен това, надуваемите лебеди са големи – с криле, голяма шия, опашка – ще се чувствате, сякаш сте в собствената си крепост.

Последвайте ниПолезна ИнформацияС какво да плуваме в басейна и морето това лято?НовиниИнформация

- реклама -