С какви свръхспособности са надарени зодиите

Някои от нас имат усещане да дежа вю, други имат изострено усещане за бъдещи събития, а трети са надарени със способността да изцеляват.

Вижте какви са особените ви умения според зодията.

Внушение

Тези зодиакални знаци имат способността да внушат абсолютно всичко на събеседника си. Те представят дори и най-абсурдните решения така, че да изглеждат като най-разумното и най-ефикасно нещо. С тази способност са надарени Овен, Лъв и Стрелец. 

Те могат лесно да овладеят дори хипнозата, ако отделят малко време за това. А като добавим тяхната находчивост и обаятелност, то тази способност значително ще им улесни живота.

Телепатия

Представителите на тези зодии често попадат в ситуации, когато мислят за някой човек, спомнят си за събития, свързани с тях, и изведнъж този човек се сеща за тях и решава да им звънне или да им пише. Телец, Дева и Козирог имат способността да предават мислите си на други хора, дори ако се намират на огромно разстояние един от друг. Повечето представители на тези зодиакални знаци предават мислите си неосъзнато, но ако се постараят могат много по-често да се възползват от тази си способност.

Изцеляване

Околните често се чувстват по-добре в компанията на тези зодии. Близнаци, Везни и Водолей имат особена енергия, благодарение на която хората около тях могат да се излекуват от леки здравословни проблеми като главоболие и преумора, а също така да им се оправи настроението. Представителите на тези зодии могат да лекуват и други заболявания, ако обърнат повече внимание на тази си сила.

Ясновидски сънища

Сънищата на тези знаци, рано или късно, могат да станат ясновидски. Дори и да не виждат случващото се ясно и в детайли, то сънищата им със сигурност подсказват за бъдещо събитие. Най-често ясновидските им сънища се появяват преди важни събития. Те могат да предупреждават за сериозна опасност или да разказват за предстоящи промени в живота. Рак, Скорпион и Риби могат да използват своята способност, за да разберат до какво ще доведе дадена ситуация.

- реклама -