сн. БГНЕС

С емоционалното си изпълнения Виктория е на финал на Евровизия

С изключително емоционално изпълнение Виктория Георгиева класира България сред 10-те страни, които отиват на финала на Евровизия 2021 – най-престижната музикална надпревара в света!

Това ще бъде петото участие на български изпълнител във финал.

сн. Facebook

Българският представител на Евровизия 2021 изпъкна с емоционалното си изпълнение, което накара цялата публика в залата RotterdamAhoy да избухне в бурни аплодисменти. Комплиментите си не скриха и останалите участващи делегации, които определиха България и Виктория като един от големите фаворити за победа в тазгодишното издание на надпреварата.

Виктория с първи думи след класирането на финал: “Направихме го заедно! България е на финал на Евровизия 2021! Емоцията на сцената беше неописуема и не можах да сдържа сълзите си. Благодаря на всички, които ме подкрепиха – на семейството ми, на невероятните ми продуценти и на БНТ, които ми дадоха възможността да участвам на Евровизия, на генералните спонсори на българското участие и най-вече на всички вас, които повярвахте в мен! На 22-ри май ще взема участие в големия финал на Евровизия и ще пея за всички вас, защото това е нашият момент! Обичайте семейството си и оценявайте всеки миг в живота! Обичам ви!”

Големият финал на Евровизия 2021 ще се проведе на 22-ри май. Зрителите в България могат да гледат шоуто на живо по БНТ 1 от 22:00 часа.

- реклама -