Спас Русев

Русев беше посрещнат със синя фланелка на „Герена“

Новият собственик на Левски Спас Русев беше посрещнат със синя фланелка на стадион „Георги Аспарухов“. Той проведе среща с администрацията на клуба в офисите на ул. „Тодорини кукли“. Очаква се след това Русев да се срещне за първи път с играчите на „сините“, които по-късно имат тренировка на „Герена“.

Мисията ни ще бъде да направим невъзможното. Защото с възможното, което се е правило и се прави, няма да имаме чак толкова много прогрес. Трябва да върнем тази магия на стадиона, за която говорих онзи ден. Това ключът. Връщането на магията ще върне и публиката”, заяви Русев.

Левски трябва да е шампион

Той призна, че ако Левски не завърши на първо място, сезонът ще провал. „Това трябва да бъде нашата амбиция – не от утре, не от другиден, а сега! От този момент. Това трябва да е нашата амбиция, това трябва да е нашата мотивация. Левски трябва да стане шампион сега”, категорично обяви Русев.

Новият собственик на „сините“ каза, че ще се бори, за да промени духа на отбора. „Левски трябва да влиза само през главния вход. Не през прозореца, не през задния вход. Само през главния вход. Аз съм амбициозен човек. За първи път влизам в нещо, което е толкова обществено и толкова ще бъде изложено пред очите на обществеността, че аз нямам друг избор освен да успея. Иначе, ако аз не успея тук, рискувам уронвам цялата ми репутация, каквото и да е тя”, добави Спас Русев.

- реклама -