Памела Андерсън

Руса амбиция: Памела Андерсън смята, че ще постигне по-добра сделка за Брекзит от Мей

Звездата от холивудската поредица „Спасители на плажа“ и бивш модел на „Плейбой“ Памела Андерсън заяви, че би постигналa по-добра сделка за Брекзит от „глупавото споразумение“ на британския министър-председател Тереза Мей.

„Сделката, предложена от Тереза Мей, не предлага алтернатива. Казах на шега, че съм убедена, че ще успея да постигна по-добри условия от това глупаво споразумение. Преговарям с Холивуд в продължение на десетилетия. Също така бих се справила с главния преговарящ на ЕС за Брекзит Мишел Барние“, каза Андерсън.

Русото изкушение смята, че ЕС трябва да бъде „щателно и основно реформиран“

Памела също така добави, че „наистина ще подкрепи Обединеното кралство в опитите да създаде алтернативна Европа“.

„Връщането към националистически тенденции не е алтернатива. Единственият път към свободата е общата борба на непривилегированите, която включва и чуждестранните работници“, добави Андерсън.

Това не са първите „политически изявления“ на Памела Андерсън. Преди миналогодишните президентски избори във Франция тя публично подкрепи левия кандидат Жан-Люк Маланшон, а във връзка със случая с основателя на „Уикилийкс“ Джулиан Асанж заяви, че Мей е „най-лошия премиер в историята“.

- реклама -