Нико Розберг

Розберг посрещнат като герой в родния си град

Новият шампион във Формула 1 Нико Розберг беше посрещнат като герой в родния си град Висбаден. Германецът разкри, че празненствата по случай триумфа му са започнали още в неделя вечер.

Аз съм голям късметлия, защото всичките ми приятели и цялото ми семейство бяха там. Дойдоха специално и го отпразнувахме. Мисля, че приключихме към 9 сутринта. Поне последната снимка в телефона ми е от тогава. Страхотно е какви емоции ти носи спортът. Беше невероятно, не са много нещата в живота, които могат да ти донесат подобно наситено усещане. Изпитваш нещо подобно когато се жениш или ти се ражда дете„, заяви Розберг.

Майката на германеца не гледа негови състезания

Германецът призна, че надпреварата в Абу Даби е била първата, която майка му е наблюдавала на живо, тъй като изпитвала страх. „Дойде точно след финала и беше изключително емоционално, защото разбра, че съм спечелил. И двамата си изплакахме очите. Каза, че това е един от най-хубавите мигове в живота й и за мен беше наистина прекрасно да го чуя. После дойде и баща ми, което също беше специално. Изведнъж това се превърна в едно от нещата, за които говоря – половината ми интервюта са за баща ми. Преди мразех да става така, но сега ми е много приятно, защото постигнах нещо и мога да го споделя с него„, каза още пилотът на Мерцедес.

- реклама -