ГЕРБ

Росица Кирова ще води листата на ГЕРБ във Видин: Няма да спра да съм критична

В листата на ГЕРБ съм гражданска кандидатура, приела съм поканата и ще водя листата във Видин. Лично ще отговарям за всеки един от хората, които са подредени в тази листа“, заяви в предаването „Тази събота“ по БТВ Росица Кирова.

„Водих разговори с премиера и обясних какви са условията, при които бих могла да приема подобно предложение“, обясни тя.

Заради своята активност Росица Кирова е избрана за областен координатор на партия „Има такъв народ“ – до началото на септември миналата година, когато съпровожда премиера Борисов при обхода му по пътищата из Видинско.

След като същия ден е снимана с него пред местно заведение, следва мигновеното й отстраняване от партията на Слави Трифонов.

А преди дни при поредна премиерска инспекция по строителството на магистралата стана ясно, че Кирова може да оглави листата на ГЕРБ във Видин.

Според нея Борисов поема риск с тази покана. „Никога не съм твърдяла, че съм човек, който ще престане да бъде критичен“, отбеляза Росица Кирова.
„Имаме сериозен проблем с инфраструктурата в България. Никой не си дава сметка, че за 21 век тя е изключително необходима и там, където я няма – развитие няма“, коментира още тя.

- реклама -