Плевнелиев, избори, Радев, Манолова, десница

Росен Плевнелиев: Истинската борба с корупцията минава през индустриални зони и модернизация на държавата

Изпитвам унижение от градската десница и от ръководството на Демократична България да влезе в съюз с Мая Манолова.

Това каза президентът Росен Плевнелиев на националната работна среща на ГЕРБ.

Това, което се случи на балотажа, толкова много пъти направо да си изберат Мая Манолова за шеф, а си вървят напред и да се знае кой кой е.

Вече 13 г. ГЕРБ печели доверието на хората на всички избори. Надяваме се за в бъдеще хората да продължават да ни се доверяват. Работете за доверие с лице към хората в качеството на добри стопани, обърна се президентът Плевнелиев към събралите се 140 кмета на ГЕРБ в столичното кино Люмиер.

Минаха тежки избори. Много бяха тези, които говориха за изборни манипулации и точно те не казаха нито една сума, когато беше извършена най-голямата изборна манипулация – костинбродската афера. И Нинова и Манолова и Слави Трифонов не казаха нито дума за Костинброд.

Президентът на България от 3 г не е излязъл с една инициатива срещу корупцията.

Когато назначи свое правителство с Герджиков, самият Герджиков излезе и каза, че над него се е оказвал натиск, добави Росен Плевнелиев. Той обвини още Радев, Манолова и Нинова за това, че не са казали нищо за тоталитарния режим, а Нинова и до днес открива паметници на Живков. ГЕРБ създаде здрав фундамент, пазете го. Останете заедно, имаме мисия и цели да продължим заедно.

Той изрази, че го боли за родния му град Благоевград. За съжаление в последните 4 г. Там не се създаде нито едно добреплатено място. Заедно с Видин, Благоевград е на дъното на класацията в България, с бави Плевнелиев.

Истинската борба с корупцията минава през индустриални зони, усилие на всички възможни нива за модернизация на държавата.

Модернизирайте, градете, обърна се Плевнелиев към събралите се кметове. Той предупреди, че се задава генералска битка до президентските избори през 2021 г. – битка между президента генерал и премиера генерал.

- реклама -