Кристиано Роналдо, Манчестър Юнайтед
Снимка: twitter.com/ManUtd

Кристиано Роналдо: Манчестър Юнайтед ме предаде

Кристиано Роналдо даде бомбастично интервю за известния журналист Пиърс Морган. В него португалецът заяви, че се чувства предаден от Манчестър Юнайтед. Португалецът добавя, че е ядосан, че превърнат в черна овца и е изкупителна жертва за всичко, което се е объркало в клуба.

Цялото интервю за TalkTV ще бъде излъчено в сряда. Според медиите в Англия то е сигурен знак, че след Мондиал 2022 Роналдо няма да се върне на „Олд Трафорд“.

За малко повече от година Кристиано Роналдо работи с трима мениджъри. За първия, неговият бивш съотборник Оле Гунар Солскяер, който беше уволнен само седмици след завръщането на Кристиано, португалецът каза, че изпитва само уважение. За другите двама – Ралф Рангник – и настоящия мениджър Ерик тен Хаг, той си замълча.

„Ако дори не си треньор, как ще бъдеш мениджър на Манчестър Юнайтед? Никога дори не бях чувал за него“, каза португалецът за Рангник.  „Не изпитвам уважение към него, защото той не показва уважение към мен. Ако ти не изпитваш уважение към мен, аз никога няма да имам уважение към теб“, коментира той по адрес на Тен Хаг.

„Да, те се опитаха да ме изгонят. Не само треньорът, но и още двама-трима души около клуба. Чувствах се предаден. Не бива да говоря дали искаха да се отърват от мен, но не ме интересува. Да, чувствам се предаден и мисля, че някои хора тук не ме искаха, не само тази година, но и миналата също“, сподели още той.

- реклама -