Кристиано Роналдо
Снимка: twitter.com/Cristiano

Роналдо е разследван заради нападение над фен

Полицията на Мърсисайд разследва нападание над фен от страна на Кристиано Роналдо. Португалецът е счупил телефона на дете след поражението с 0:1 от Евертън.

За инцидента се разбра от видеа, публикувани в социалните медии. На тях се вижда как бесният Роналдо избива телефон от ръката на фен. По-късно стана ясно, че телефонът е на дете с аутизъм. То е присъствало на своя първи мач на Евертън. Според майката на 14-годишния Джей Хардинг той е отишъл на мача, за да види именно португалската звезда на Юнайтед.

„Поддържаме връзка и с Евертън, и с Манчестър Юнайтед. Преглеждаме и записи от охранителните камери на Евертън. Всеки, който има информация за случая, може да се свърже с нас“, каза говорител на полицията.

„Искам да се извиня за избухването си и ако е възможно, бих искал да поканя този привърженик да гледа мач на „Олд Трафорд“. Много е трудно да се справим с емоциите си в ситуации като тази. Въпреки това винаги трябва да се отнасяме с уважение, да сме търпеливи и да даваме пример на по-младите, които обичат играта“, заяви португалецът.

- реклама -