звезди

Родни звезди в подкрепа на кампанията за европейските избори „Този път ще гласувам“

Родни звезди застават в подкрепа на кампанията за европейските избори на 26 май „Този път ще гласувам“.

Графа, Стефан Вълдобрев, Михаела Филева, Михаела Маринова и Рафи ще изнесат безплатен концерт на 21 април 2019 г., неделя, от 19 часа в София лайв клуб в подлеза на НДК. Входът ще бъде отворен от 18.30 ч.

Концертът е под надслов „Избери своето бъдеще!“. Той се организира от Европейския парламент в България в партньорство със сдружение „Избери България“.

Входът е свободен, но за да присъствате, е необходимо да вземете предварително безплатни пропуски от Информационния център на Европейския съюз в Дома на Европа, ул.“Раковски“ 124, София или от София Лайв Клуб.

Всеки има право да вземе до два билета и те ще бъдат раздавани до изчерпване на местата.

Ако не успеете да вземете своите пропуски, може да дойдете на място в неделя. Преди събитието ще се допуска публика без пропуски до запълване на капацитета на залата.

Работното време на Информационния център е от понеделник до петък от 10 до 13 ч. и от 14 до 17 ч., а в събота: от 11 до 15 ч., а на София Лайв Клуб – петък и събота след 18 ч.

Кампанията #ТозиПътЩеГласувам е надпартийна. Нейната цел е да повиши избирателната активност на европейските избори на 26 май. Включете се: ttimv.eu/qfpN #АзИзбирамЕС2019

- реклама -