Родна депутатка се оплака от атаки заради стари снимки от конкурс за Мис Плеймейт

Депутатката от „Воля“ Елена Пешева се оплака във Фейсбук заради разпространяваните в социалните мрежи нейни фотографии по бански. Народната представителка написа гневен коментар по повод твърденията на потребители на социалната мрежа, че навремето си е изкарвала хляба като екзотична танцьорка.

„Разпространяват се снимки от един конкурс за красота преди повече от 15 години, придружени от обиди и клевети по мой адрес„, посочва тя.

сн. БГНЕС

Пешева допълва, че през живота си никого не е излъгала, нито е вършила нещо нередно или противозаконно.

„Работила съм усърдно и честно, винаги съм се стремяла да съм съпричастна и да помагам, с каквото мога. Хората, които ме познават, знаят, че съм открит и емоционален човек, борбена съм и подхвана ли нещо, не пускам, докато не го осъществя. Нямам от какво да се срамувам, още по-малко за нещо, което се случило отдавна, категорична е тя.

Снимките са от конкурс за красота „Мис Плеймейт“ преди 15 години.

„Ще продължавам да се боря за това, което ме е подтикнало да вляза в политиката – децата и семействата им да имат достоен, щастлив и спокоен живот в собствената си държава“, пише още тя на страницата си във Фейсбук.

Пешева се зарича, че клеветите няма да я спрат, а ще я амбицират още повече.

сн. Фейсбук

„Питам се, моето явяване на 1 конкурс преди 15 години ли е най-големият проблем на обществото ни? С какво това ме прави недостоен и некомпетентен човек? Аз ли съм виновна, че през последните 30г. държавата ни е ограбвана?

Че държавата не се грижи подобаващо за хората, които цял живот са работили, че не се грижи и за най-малките – нашето бъдеще! Здравната ни система е в колапс.

Мога да изброявам и още, сигурна съм, че и Вие можете. Това е истината. Моята истина“, подчертава тя в емоционалния си пост.

- реклама -