Рики Мартин се омъжи

Хитовият изпълнител Рики Мартин вече е разменил брачните си клетви с партньора си – шведския художник Джоан Юзеф. Това съобщи самият той в интервю за E! News тази сряда.

 

„Вече съм съпруг, но голямото парти ще го вдигнем след няколко месеца. Определено ще разберете за него. Разменихме брачните си клетви, заклехме се и подписахме всички необходими документи, включително и предбрачни договори“, сподели развълнуваният Мартин пред таблоидното издание.

По-миналата година 45-годишният мачо обяви, че се е сгодил за Юзеф, който е с 9 години по-млад от него. Двамата не веднъж са споделяли копнежа си да организират публична церемония, която да бъде най-голямото събитие за шоубизнеса.В свое интервю преди няколко месеца обаче изпълнителят на хита „Livin ‘La Vida Loca”, който има осемгодишни близнаци, призна, че все още не са взели решение относно мястото на тържеството, тъй като се колебаят между Стокхолм и Испания.

Тогава той се пошегува, че никой не го е предупредил колко трудно всъщност се вдига сватба.

„Всеки говори за сватби, но никой не казва колко трудно се планират те. Не знаех, че ще е толкова сложно да организираме най-важния ден в живота си”, добави той.

- реклама -