Риана

Риана с ново гадже – саудитски милиардер

29-годишната певица изглежда отново е влюбена. След краткотрайната си връзка с Дрейк миналата година, Рири не е била свързвана с друг мъж.

Папараци обаче снимаха звездата да се забавлява в прегръдките на Хасан Джамил – наследник на саудитска милиардерска фамилия. Двамата са били доста интимни в басейн на испанска вила, където прекарали заедно няколко дни.

Семейството на Джамил държи правата за дистрибуция на „Тойота“ в Саудитска Арабия, а богатството им се оценява на 1.5 млрд. долара.

Двамата имали връзка от няколко месеца, но я пазели в тайна

Хасан и Риана правели всичко по силите си да не дават публичност на любовта си. Най-вече заради семейството на саудитеца, чийто имидж може да пострада покрай подобни разкрепостени изяви.

Рири е сред най-скандалните и провокативни певици, докато в Саудитското Кралство нравите са много консервативни, а правата на жените силно ограничени. На снимките в басейна двамата се целуват и прегръщат, а край тях се виждат чаши шампанско.

Все пак близки до Риана разкриват пред „Сън“, че арабинът може да е мъжа с главно „М“, защото звездата била лудо влюбена в него. Той й отговарял със същите чувства.

Певицата не е първата звездна любов за Хасан – преди веме той е бил гадже и с Наоми Кемпбъл.

- реклама -