Риана
Снимка: twitter.com/rihanna

Риана ще изнесе шоуто на почивката на Супербоул

Суперзвездата в поп музиката Риана ще бъде главен изпълнител в шоуто на полувремето на най-гледаното спортно събитие в САЩ – Супербоул. Това обяви самата тя в Twitter. Двубоят за титлата в НФЛ ще бъде проведен в Аризона през февруари.

Риана, деветкратен носител на наградата „Грами“, отказа първата покана на НФЛ през 2019 г. в знак на съпричастност с бившия куотърбек Колин Каперник.

Шоуто на полувремето е изключително апетитно за музикалните изпълнители. През тази години то беше изнесено от Д-р Дре, Снууп Дог, Еминем, Мери Джей Блайдж и Кендрик Ламар. Шоуто беше гледано от над 120 млн. зрители. Артистите пък дори спечелиха награда „Еми“ за 14-минутния спектакъл.

„Риана е великолепна певица, която бързо се превърна в икона“, каза директорът на музикалното звено в НФЛ Сет Дудовски.

Джей-Зи, чието студио „Рок Нейшън“ ще помага за организацията и изпълнението на шоуто, нарече Риана „скромно момиче, което надхвърля очакванията с всяка една стъпка в кариерата си“. „Тя е човек, роден в малкия остров Барбадос, но превърнал се в един от най-разпознаваемите артисти за всички времена. Тя постигна всичко сама както в бизнеса, така и в сферата на забавленията“, казва той.

- реклама -