Мая Манолова

Режисьорът Милко Лазаров не е присъствал на предизборна среща на Мая Манолова

В прессъобщение, изпратено от пресцентъра на кандидат-кмета на София Мая Манолова за срещата й с интелектуалци, е била допусната техническа грешка.

Сред присъстващите е посочен и режисьорът на филма “Ага” Милко Лазаров.

Г-н Лазаров не е бил на събитието, за което му поднасяме нашето искрено извинение. Служителят, допуснал грешката е санкциониран, съобщиха още от щаба на Манолова.

По искане на адвокат на Милко Лазаров публикуваме следното опровержение:

„Вчера вечерта беше публикувано съобщение за среща на кандидата за кмет на София Мая Манолова с интелектуалци и хора на изкуството, сред които се споменава и моето име. Искам да бъде категорично ясно, че не само не съм присъствал на такава среща, но и научих за това събитие едва от публикациите в медиите.

За мен е изключително неприятно името ми и филмът „А̀га“ да се използват в такъв контекст и да се правят подвеждащи внушения, още повече че никога не съм заявявал подкрепа под каквато и да е форма за предизборната кампания на Мая Манолова. Моля опровержението ми да бъде оповестено навсякъде, където е било публикувано горното невярно съобщение. Няма да се поколебая да потърся защита на правата си по съдебен ред.“

Милко Лазаров
- реклама -