Ретрограден Сатурн от 5 юни до 23 октомври 2022 г. (Какво очаква зодиите?)

Ретрограден Сатурн от 5 юни до 23 октомври 2022 г. идва малко след като на 3 юни свърши ретроградния Меркурий. Какво очаква зодиите в този период, разказва астрологът Анджела Пърл.

Овен

Сатурн ще се разгърне в 11 дом на хороскопа, който отговаря за бъдещето и мечтите. Овенът трябва да е готов да получи резултати за минали заслуги и работа. Влиянието на планетата ще фокусира вниманието върху статуса и кариерата, което ще задължи Овена да бъде търпелив, да работи върху проблемите и  да решава нещата за бъдещето. Астрологът препоръчва насочване на енергия към учене и възприемане на опита на мъдрите наставници.

Телец

Обръщането на планетата ще се случи в 10-ти дом на кариерата и статуса. Енергията на планетата показва очакване за повишение и Телецът ще трябва да изчака документи или допълнително обучение, за да влезе в  мечтаната позиция . Също така, Телецът ще трябва да промени статута си и това може да е брак, за който трябва да се подготвите. Астрологът препоръчва празненството да се проведе, след като Сатурн излезе от ретроградното движение.

Близнаци

Обръщането на Сатурн ще се случи в 9 дом на хороскопа, който отговаря за международните отношения и обучението. Близнаците ще вземат изпити или ще преминат обучение и след това ще изчакат резултата. Астрологът припомня, че влиянието на ретроградната планета е отговорно за подготовката, което означава, че ще е необходимо внимателно да се подходи към решаването на проблемите. Близнаците ще трябва да решават и  финансови въпроси .

Рак

Сатурн в осми дом на хороскопа показва финансови въпроси. Раците ще могат да се справят с казуси, свързани с преиздаване на заем, рефинансиране или спестяване. Темата за парите ще бъде основна, така че е важно да не изпускате от поглед детайлите, да прочетете внимателно документите и да не бързате с окончателните решения. Не са изключени въпроси, свързани с развод и разделяне на имущество.

Лъв

За Лъв Сатурн ще се разгърне в седми дом на хороскопа, който отговаря за брака и връзките. Това означава, че са възможни срещи от миналото, възобновяване на прекъсната преди това връзка. Лъвовете също трябва да са готови за кармични срещи, които ще променят живота им и ще ги накарат да погледнат на случващото се с други очи. Разводите не са изключени, ако връзката е стигнала до задънена улица .

Дева

Сатурн се разгръща в шести дом на хороскопа, фокусирайки вниманието на Девата върху решаването на проблеми. Те могат да се отнасят до здравословни проблеми, изпълнение на задължения, решаване на важни задачи. Девите ще могат да завършат ремонта, да отидат в санаториум, за да подобрят благосъстоянието си или да обърнат внимание на неща, които са били отложени по-рано. Благоприятно е през този период да се отървете от лошите навици , които пречат на щастливия живот.

Везни

Петият дом от хороскопа, в който ще се разгърне Сатурн, фокусира вниманието на Везните към любовта, децата и удоволствието. Везните ще трябва да общуват със семейството, да възстановят отношенията с роднините. Сатурн дава очакване, което означава, че можете да се подготвите за приятни събития: дългоочаквана ваканция, раждане на деца, брак на възрастни деца. За Везните е важно да се настроят на положителното, за да привлекат положителни промени в живота.

Скорпион

Обръщането на Сатурн в четвърти дом на хороскопа говори за въпроси, свързани с мястото на пребиваване. Това означава, че Скорпионите ще трябва да изчакат, ако се планира преместване, или да отложат пътуването до дома поради важни въпроси. Ситуацията може също да бъде загубена по такъв начин, че Скорпионите ще бъдат принудени да забравят за  собствения си комфорт за известно време , насочвайки силата и енергията си към увеличаване на капитала, за да подобрят условията си.

Стрелец

За Стрелец обръщането на планетата ще се случи в трети дом от хороскопа, който отговаря за образованието и технологиите. За Стрелците е важно да трупат ресурси, за да се развиват и придобиват необходимото за щастлив живот . Ограниченията ще дойдат със задължения: Стрелецът ще бъде принуден да работи по-усилено за сметка на почивката, да придобие стабилна основа или да преразгледа разходите.

Козирог

Сатурн, управителят на Козирог, се разгръща във втория дом на хороскопа. Фокусът ще бъде върху печалбите и печалбите. Това означава, че през следващите месеци Козирозите ще се справят с финансови проблеми поради съкращения или съкращения на финансиране. Астрологът препоръчва да инвестирате доходи, за да генерирате приходи в бъдеще. Също така, Козирозите ще могат да се включат в преоценка на ценностите , за да се освободят от някои задължения, които са загубили своето значение.

Водолей

Вниманието на Водолея ще бъде насочено към първия дом от хороскопа, който отговаря за личното „аз“ и възприемането на себе си в този живот. Водолеите очакват промени , които са свързани не само с външния вид (ще бъде възможно да го трансформирате към по-добро), но и с промяна в статуса. Водолеите очакват интересни запознанства с хора, които могат да дадат пример и да помогнат в намирането на своето място под слънцето.

Риби

Сатурн се разгръща в 12-ти дом на хороскопа, който е отговорен за завършването. Рибите чакат теми, свързани с края на задачите, освобождаване от повърхностно и безсмислено. Астрологът препоръчва да отделите време за преоценка, да оставите зад гърба си всичко, което вече не е важно, и да се стремите към цели, които могат да трансформират живота , да дадат увереност и да привлекат финансово благополучие.

- реклама -