Ваканция/СПА

Рекорден брой изложители на „Ваканция/СПА Експо“

Рекорден брой изложители събира едно от най-големите туристически изложения на Балканите „Ваканция/СПА Експо“. Престижният туристически форум ще се проведе от днес до 17 февруари в Интер Експо Център-София.

Международната туристическа борса се провежда под патронажа на Министерството на туризма на Република България и в партньорство със Столичната община, Българската туристическа камара, Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация/БХРА/, Българската асоциация на туристическите агенции/БАТА/, Асоциацията на българските туроператори и туристическите агенти/АБТТА/, Сдружение Туризъм и Софийския туристически район.

Повече от 350 туристически компании от България и чужбина ще представят своите актуални оферти на посетителите

С национални щандове ще участват Министерството на туризма – България, традиционно Министерство на културата и туризма на Република Турция, Национална туристическа организация – Република Сърбия, Агенция за промоция и подкрепа на туризма на БЮР Македония, Туристически борд – Куба, Туристическо конгресно бюро –Загреб, Туроператори хотелиери и общини от Гърция, Италия, Испания, Великобритания, Полша, Индия, Русия. За първи път на български туристически пазар свои оферти ще представят туроператори от Грузия, Алжир, Малдиви, Албания и Гана. Регистрации са направили и представители на туристически фирми от Чехия, Румъния, Косово.

Над 40 български общини участват със самостоятелни щандове

Профилът на изложителите включва туроператорски фирми и агенции, хотели, балнеолечебни курорти и СПА центрове, Национални туристически организации, асоциации и сдружения, софтуерни компании и фирми за хотелско оборудване.

- реклама -