Раците да внимават в отношенията с близките си, Козирозите да не предприемат важни действия

Овен 
Може да решите отдавнашни проблеми и да сложите край на разногласията, които са Ви пречили на придвижването напред. Недоброжелатели, ядосани от Вашите постижения, ще се опитат да предприемат нещо, което да попречи на Вашите успехи. Ще Ви радва подкрепата от страна на близките. Възможно е интересно запознанство, което ще открие пред Вас примамливи професионални перспективи.

Телец

Днес всички Ваши мисли ще бъдат заети с трудностите в отношенията. Това може да бъдат трудности в любимия човек или с колегите по работата. В настоящия момент можете да споделите малко неща с когото и да било. Ще дойде време и за активни действия, но това ще е по-късно. Сега просто трябва да научите за това, което се явява движеща сила в създалата се ситуация.

Близнаци

Днес все още сте в пасивно настроение, макар ситуацията в живота Ви малко да се е понажежила. Колкото повече се намесвате, толкова повече ще се притеснявате. За Вас се грижат близките Ви, а те ще се справят с всичко, докато се върнете на игралното поле. Най-добре е сега да употребите енергията си за делегиране на задълженията. Имайте готовност да помогнете на своите близки.

Рак

За Вашия любим човек днес ще бъде доста трудно да догонва Вашите мисли. Постарайте се да го разберете, та макар това и да бъде с някакво закъснение. Не се притеснявайте да разговаряте с него, с цел изясняване. Нека сам да види, че не Ви е безразлично, какво го интересува.

Лъв

Внимавайте в отношенията с другите трима. Днес и утре се въздържайте от рискови начинания, щадете очите и сърцето си. Добре е да има натоварвания, но всичко да е в норма. Интересите ви опасно се преплитат с тези на близки, колеги и шефове. За всичко трябва доста да се потрудите, да намерите място и време. Сексът е причина за нападки, отивате към изневери и неудобни положения.

Дева

Денят не е лош, но не е лишен от определени трудности. Днес ще се наложи да си изясните своите собствени желания, очаквания и страхове, а това не е така лесно за тези, които предпочитат да действат, а не да хабят времето си за мислене. Тези, които все пак изменят на своите привички, може да очакват щедра награда. Ще се оправят отношенията Ви с хората, с които не сте успявали да постигнете разбиране в течение на доста дълго време. През този ден ще имате шанс да сложите край на конфликтен и напрегнат период в отношенията с любимия човек.

Везни

Днес ще се наложи да кажете на своя любим човек за нещо не особено радостно и приятно. Това естествено не може да го зарадва, а даже напротив – ще го доведе до сълзи и нервен срив. Постарайте се да направите това максимално меко и тактично.

Скорпион

Днес е задължително да помните, че никакви задължения не могат да Ви задържат редом с човека, с когото не искате или не можете да бъдете (по някакви причини). През този ден е много важно да се почувствате наистина свободен човек.

Стрелец

През днешния ден Вашия любим човек ще бъде доста обидчив. Ще можете да го обидите, без да се налага да полагате големи усилия. На практика за Вас това си е винаги лесно и го постигате без старания и предварителна подготовка. Само че е по- добре да избягвате такива ситуации – така, за всеки случай.

Козирог

През този ден не се занимавайте с важни работи. Трудно ще Ви бъде да се съсредоточите, а да определите коя от задачите. Вероятни са семейни проблеми и конфликти между роднини и близки хора, в които ще се наложи да се намесите. Денят ще е напрегнат, и това не може да не се отрази и на Вашето здраве. Спомнете си за правилата за рационално хранене, както и за необходимостта от престой на чист въздух.

Водолей

Денят ще бъде интересен за тези, които се грижат за собственото си бъдеще. Днес е много важно да стоите далече от амбициозните планове. Може да си позволите да пренебрегнете традициите. Оригиналното ви и даже екстравагантно поведение ще способстват за Вашия успех. В общуването няма да имате проблеми, но далеч не всички срещи и контакти ще Ви доставят удоволствие. Не давайте воля на раздразнението си, защото днес то е особено разрушително.

Риби

Благодарение на прилива на интелектуална или физическа енергия, ще можете да направите много полезни неща за семейството. Определено е настъпило време, в което по-опростено да гледате на нещата. Затова потърсете сред цялата суматоха хладнокръвен компаньон. Малко релаксация и почивка с човека, с когото се чувствате свободно, ще възстанови Вашето спокойствие.

- реклама -