Крис Браун

Рапърът Крис Браун се барикадира в дома си, заплашва Мис Калифорния с пистолет (ВИДЕО)

Известният американски певец Крис Браун бе арестуван около дома си в Лос Анджелис тази нощ. По-рано той се барикадира и заплашваше с пистолет пристигналите полицаи.

Съмнение за кражба

Това е причината, заради която охраната на Браун твърди, че е започнал скандала. В дома му имало парти, на което Мис Калифорния Бейли Карън се възхитила на бижу от колекцията на рапъра. Интересът й обаче се сторил подозрителен на домакините и Крис Браун извадил пистолет, който насочил срещу красавицата. След като успяла да си тръгне, миската веднага позвънила на спешния телефон 911.

https://www.youtube.com/watch?v=lIwem4pKxGI

Полицията отцепва имението на Браун

На мястото веднага пристигнали полицейски екипи, които отцепили къщата на певеца. Той обаче отказа да ги допусне до дома си и близо час се барикадира в него. В крайна сметка по своите подчинени изпратил чувалче, в което бил пистолета и наркотици. След това той бе задържан и отведен в полицейския участък.

Проблеми със закона

По време на обсадата Браун публикува в „Инстаграм“ видеозапис, в която заяви, че не е виновен. „Все ми е едно. Всички ще престанете да се държите с мен така, сякаш аз съм злодей, сякаш съм ненормален“, написа той.

Певецът многократно е имал проблеми със закона. Освен шофиранията в нетрезво състояние, побоища в нощни клубове и съдебни битки за бащинство, през 2009 година Браун наби жестоко приятелката си и поп-звездата Риана, за което бе осъден на 5 години затвор условно и 180 дни обществен труд.

- реклама -