Кание Уест

Рапърът Кание Уест на среща с Тръмп – ВИДЕО


Кание Уест стана поредната личност, която прекрачи прага на небостъргача Тръмп Тауър, където в момента новоизбраният президент на САЩ кове своето правителство.

Срещата на рапъра с милиардера-политик предизвика повече шум зад Океана, отколкото посещенията на посочения за държавен секретар Рекс Тилърсън.

Ще даде ли Тръмп висш пост на Кание?

Kanye West meets with Trump

Отговор на този въпрос за съжаление не бе даден. Кание пристигна на срещата с изрусена коса. Това е едва втората му публична поява след нервната криза, която го вкара в болница миналия месец.

След края на срещата Доналд Тръмп изпрати съпруга на Ким Кардашиян до фоайето на луксозния небостъргач, но двамата оставиха медиите в неведение за разговора си.

„Той ми е приятел, познаваме се отдавна. Това е един добър човек“, заяви новоизбрания американски президент. Рапърът пък се пошегува, че е дошъл за да се снима с Тръмп.

Политическите амбиции на Кание

През последните месеци, кланът Кардашиян към който принадлежи и самия рапър след брака си с Ким няколко пъти се появи на публични места с дрехи, върху които бе написано „Кание за президент“.

Тогава стана ясно, че певецът, който има и своя модна линия планира да се включи в надпреварата в следващите президентски избори в САЩ. От известно време той се изживява и като месия и изнася дълги речи, по време на концертите си. В тях Кание засяга политически и социални въпроси, споделя своите виждания за напредъка на нацията и света като цяло и прокламира повече права за чернокожите.

- реклама -