Мелания

Рания и Мелания – феерия в розово из Белия дом – СНИМКИ

Казват, че жените правят света по-добър и красив и точно това бихме си казали и ние, гледайки снимките на две от най-изящните съвременни дами – Мелания Тръмп и кралицата на Йордания Рания.

Красавицата от Близкия Изток, обявена за модна икона е на официално посещение в САЩ заедно със съпруга си крал Абдула II.

Двамата бяха посрещнати в Белия дом от първото семейство Тръмп.

Феерия в розово украси държавната визита

Дали по случайно съвпадение, но съпругите на двамата държавни глави бяха избрали тоалети в розово пудрен цвят. Кралица Рания бе заложила на светъл копринен ансамбъл – блуза с широки ръкави и свободно спускащ се до земята панталон. Визията й на модна диктаторка се завършваше с малка розова чантичка и обувки на убийствен ток в същата гама.

Мелания пък бе заложила на тон по-тъмно розово, в което бе издържана елегантната й рокля. Тя бе без ръкав и с висока яка. Тоалетът е на марката Proenza Schouler и струва около 4 хиляди долара.

Докато кралят и американския президент разговаряха по важните държавни дела, първата дама разходи гостенката си из Белия дом и двете пиха чай. Това е втората визита на кралското семейство на Йордания в САЩ – те посетиха страната и миналата година.

- реклама -