Ралф Рангник
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Рангник: Тен Хаг трябва да оперира в Юнайтед

Настоящият мениджър на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник говори открито за тежката задача, която чака неговият наследник Ерик тен Хаг. Назначението на Тен Хаг беше обявено официално преди дни.

„Той трябва да направи сърдечна операция, не да оправи малки проблеми. Надявам се, че с неговото идване ще се промени енергията в тима и клуба. Имаме нужда от позитивна енергия. Имаме нужда и от много уроци. Но, ако не друго, поне знаем къде са проблемите“, коментира немецът.

„Проблемите ни се виждат и без очила. Те са кристално ясни. И не става въпрос за леки корекции. Става въпрос за операция на сърцето на Юнайтед. Може да отнеме години, може да отнеме и един сезон – ако всички работим заедно. Други клубове са успели да го направят“, каза още той.

Рангник потвърди и че халфът Пол Погба няма да остане при червените дяволи. Договорът на французина изтича през лятото и той не се съгласи да го удължи. „Към момента ситуацията е такава, че Погба няма да поднови договора си. Най-вероятно той няма да е тук през следващия сезон“, обясни мениджърът. Сред най-вероятните дестинации за Погба е ПСЖ.

 

- реклама -