НДК, ръководство, смяна, рокада

Ръководството на НДК подаде оставка

Съветът на директорите на НДК е взел решение да депозира своите молби за освобождаване до министъра на културата. Това съобщиха от пресслужбата на НДК.

Борислав Велков – председател на Съвета на директорите, Ангел Митев – член на Съвета на директорите и изпълнителен директор и Красимир Петков – член на Съвета на директорите изказват благодарността си на своите колеги и на целия екип на НДК, които са ги подкрепяли.

„Благодарим и на тези, които през годините изхабиха кофа с мастило! Еднакво мотивиращо е. Едното ти дава криле, другото те надъхва да покажеш, че доброто има място в НДК. Най-важното е, че поставихме нова управленска култура, в която няма корупция, няма мои и твои, водени единствено и само от интересите, просперитета и репутацията на НДК като най-големия конгресен и културен център в България, в който са проведени най-значимите конгресни и културни събития в новата ни история.

Със сигурност има и несвършено! Но за себе си знаем, че сме правили всичко, което е било по силите и възможностите ни в турбулентни времена“, се посочва още в съобщението от пресслужбата от името на Съвета на директорите на НДК.

От съвета благодарят и на екипа на Министерството на културата и искрено пожелават „успех на следващия управленски екип, който да направи онези задълбочени реформи и преструктуриране, които са належащи, за да може НДК да оцелее и да тръгне по пътя на просперитета и съвременните стандарти в управлението на съвременните конгресни и културни центрове“.

- реклама -