Народно събрание, парламент, кворум
Снимка: БГНЕС

Районни организации на БСП искат депутатите им да напуснат парламента

Районни организации на БСП поискаха излъчените от тях депутати, които се отцепват от парламентарната група на партията, да напуснат парламента.

ГС на БСП-Варна изразява категоричната си позиция, че Георги Андреев – народен представител от 3 МИР трябва незабавно да напусне Народното събрание.

Според социалистите, той вече не може да представлява левите избиратели на Варненския многомандатен район, които са подкрепили листата на БСП.

Ръководството на Областния съвет на БСП Бургас посрещна с неразбиране заявлението на народния представител Димитър Стоянов за напускане на ПГ на „БСП за България“ и БСП, съобщиха от партията.

Социалистите и симпатизантите на БСП от Област Бургас са му гласували доверие да ги представлява в 44 Народно събрание на Република България. Със заявлението си за напускане Димитър Стоянов вече не представлява друг, освен себе си. Ръководството на Областния съвет на БСП Бургас счита, че е морално и достойно г-н Димитър Стоянов да напусне и парламента.

Сливенските социалисти смятаме, че веднъж напуснали парламентарната група и партията, въпросните господа трябва да напуснат и парламента.

Избрани с гласовете на социалисти и симпатизанти на БСП, тези господа нямат право да се кичат със званието народни представители. Опитите им за разцепление на БСП няма да успеят – напротив! Този съгласуван с политическите ни опоненти акт ще има обратен ефект – ще консолидира още повече партията!

- реклама -