Районен кмет в Пловдив: Без правителството на ГЕРБ и Бойко Борисов стадион сега нямаше да има!

Ако през последните години г-н Борисов беше във властта, стадионът щеше да е готов по-рано и изцяло финансиран от държавата, заяви кметът на район „Източен“ в Пловдив в социалните мрежи.

Коментарът му е по повод откриването на новия стадион „Христо Ботев“. Кметът на Пловдив – Здравко Димитров, собственикът на Ботев Пловдив – Антон Зингаревич и строителят на „Колежа“ Илиян Филипов срязаха лентата на новото съоръжение на „канарчетата“ преди вчерашния мач между Ботев Пловдив и Левски.

Не бях вчера на стадиона!

Взех си билети, но ги дадох на приятел с детето му!

Бях пред телевизора и видях и чух всички, които говориха на официалната церемония и по време на излъчването на мача.

Не чух името на г-н Бойко Борисов да се споменава?!

Ако не с благодарност(защото явно не могат да кажат трудната дума „Благодаря“), то поне анонс да имаше.

Не!

Аз не чух от кмет, ръководство, легенди и други, че без правителството на ГЕРБ от 2019 година и лично на Бойко Борисов, стадион сега нямаше да има!

А ако през последните години г-н Борисов беше във властта, съм сигурен, че стадионът щеше да е готов по-рано и изцяло финансиран от държавата!

Всички, които се бяха наредили за откриването на стадиона и рязането на лентата искаха да получат своята 5 минутна слава за себе си!

О, суета…

Е, получиха я след последния съдийски сигнал със скандиранията на феновете –„Всички вън“!!!

А, и интересно как в сряда в Общината нямаше никой, който да обжалва решението за Панаира, а в събота всички се бяха наредили и се снимаха от стадиона?!

Елементарен шмекерлък!

Аз, като кмет на район „Източен“, където се намира стадион „Христо Ботев“ съм щастлив, че той стана, и феновете вече са в своя дом!

Точно така – стадионът е за феновете!

Стадионът ще остане и след нас и дано да носи само поводи за гордост и радост!

- реклама -