Лайвли

Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли за пръв път показаха публично децата си

Холивудската двойка Блейк Лайвли и съпруга й Райън Рейнолдс за пръв показаха публично двете си деца. Това стана по време на откриването на звездата на Рейонолдс на холивудската „Алея на славата“.

Canadian actor Ryan Reynolds is honored with a star on the Hollywood Walk of FameБлейк, която роди втората си дъщеря в края на септември пази ревностно личния живот на двойката, като дори до скоро отказваше да съобщи пола на детето. Поводът обаче изглежда бе достатъчно важен за светския дебют на децата. Двойката има още едно момиченце – Джейми на две годинки.

„Такава чест човек получава веднъж в живота си. Обикновено не водим децата си на публични места с нас. Но, сега реших че след 20 години много ще съжалявам, че дъщерите ми не са били с мен в този важен миг от живота и кариерата ми“, обясни щастливия татко Рейнолдс.

Изглежда децата ще поемат по пътя на родителите си

Canadian actor Ryan Reynolds is honored with a star on the Hollywood Walk of FameМалката Джейми не само открадна вниманието от татко си със своите очарователни къдрици и неподправена артистичност, но открадна и микрофона му.

Русото момиченце изчака баща му да позира за снимки и се втурна към микрофона, което автоматично насочи към нея всички обективи. Блейк и Рейнолдс са двойка от 2011-та, след като се срещнаха на площадка на общ филм, който снимаха. Преди това канадския актьор бе женен няколко години за Скарлет Йохансон.

- реклама -