Надал

Рафа Надал спаси малко момченце, което едва не бе задушено от фенове – ВИДЕО

Рафаел Надал помогна на малко момченце, което едва не бе задушено от тълпа фенове, борещи се да вземат автографи от тенис звездата в Ню Йорк по време на Откритото първенство на Щатите.

Детето също искало също да се сдобие с подпис от испанеца, но другите запалянковци не му обърнали внимание, притискайки го силно към огражденията. Момченцето се изплашило и започнало да плаче. Веднага щом го забелязал Надал, го вдигнал и пренесал в коридора за тенисисти.

18-кратният победител в турнири от Големия шлем успял да го успокои с прегръдки, след което сложил автограф върху шапката му.

„Рафа, ти спаси моят син. Ти вече си негов кумир. Сега си и негов герой! Благодаря! Успех на Ю Ес Оупън“, написа бащата на момчето в Туитър.

Испанецът стигна до трети кръг без загубен сет. В трети кръг той въобще не излезе на корта, тъй като австралиецът Танаси Кокинакис се отказа заради травма в дясното рамо. В следващия кръг Надал ще излезе срещу корееца Хьон Чунг, който елиминира Фернандо Вердаско в драматичен мач с 1-6, 2-6, 7-5, 6-3, 7-6 (7-3)

- реклама -