Раева

Раева: Ще бъдем до Цвети до пълното й възстановяване

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева потвърди добрата новина за изписването от „Пирогов” на Цвети Стоянова.

21-годишната гимнастичка бе приета по спешност на 14 юни с политравма след падане от шестия етаж на жилищна сграда.

След дълго лечение и няколко операции, вчера Цвети беше изписана от болницата.

Раева благодари чрез Фейсбук

По този повод Илиана Раева в страницата на Федерацията по художествена гимнастика във Фейсбук изказа благодарността си към екипа на болницата, както и към спортния министър Красен Кралев.

Ето какво сподели тя:

„БФХГ с радост съобщава, че вчера, 5 септември, Цветелина Стоянова беше изписана от „Пирогов“ с всички възстановени функции.

Федерацията благодари на целия екип на „Пирогов“ за грижите, професионализма и отношението към Цвети в лицето на проф. Миланов, проф. Габровски и д-р Илиев, както и на целия обслужващ персонал.

БФХГ изказва своята огромна благодарност и на Министерството на младежта и спорта в лицето на министър Кралев за пълното финансово обезпечаване на лечението и проведени няколко операции, както и за личното отношение към трагедията на министъра.

БФХГ е осигурила и организирала следващия етап от възстановяването на Цветелина Стоянова.

Благодарим на всички за съпричастността и се надяваме за отговорно поведение на медии, познати и фенове към Цветелина, имайки предвид крехкото състояние, в което тя все още се намира.

БФХГ желае бързо възстановяване на Цвети и уверява многобройните и фенове, че ще бъде до нея в трудните моменти до пълното и възстановяване, така както беше през цялото време на престоя и в „Пирогов“.

Илиана Раева – председател”.

- реклама -