Футбол - Министърът на спорта Радостин Василев се срещна с представители на ПФК ЦСКА-София - 23.12.2021 - Football - Minister of sports Radostin Vasilev met with delegates of CSKA-Sofia - 23.12.2021 © Copyright: Yulian Todorov / LAP.bg / imageslap@gmail.com / +359879111120

Радостин Василев: Гледаме „гладиаторски“ спектакли, но маските винаги падат

Припомняме, че на 11 май Радостин Василев от „Продължаваме промяната – Демократична България“ (ПП-ДБ) обяви, че

сам се е отказал от имунитета си

като народен представител, за да продължи наказателно преследване срещу него. Василев каза, че с още петима народни представители миналото лято е заявил ясно пред България, че ПГ на „Има такъв народ“ (ИТН)

е „пробита от мафията“, и тогава са осуетили

„план на мафията да управлява с третия мандат, който да отиде при ИТН“. Това е непростим грях и за този грях аз трябва да понеса своята отговорност, коментира той.

В редица постове в профила си във Facebook,

депутатът коментира главният прокурор Иван Гешев, лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, както и Слави Трифонов и ИТН.

„Времето винаги разкрива истината, а търпението е пътят към нея. Гледаме „гладиаторски“ спектакли, но маските

след представлението винаги падат.

Както се пее в песента на Емил Димитров „Ако си дал“: „Ти закъсняваш, понякога истино, но винаги идваш, идваш при нас“, коментира той преди почти седмица.

Кирил Петков също направи сподели мнението си относно случая с Василев: 

„Първо, той поиска и нашата група подкрепи неговия имунитет да бъде задържан, запазен и впоследствие изведнъж каза, че го дава; който е ядосан, че не беше предложен за министър на спорта в новия кабинет и личната му амбиция да бъде такъв и отказа към него в този кабинет го доведе до емоционална нестабилност; който лично се е похвалил, че за тези свои действия има подкрепата на държавни центрове на власт, които не искат създаване на правителство, добави Петков. По думите му Василев се е похвалил, че има лица от „тъмния сектор, който го подкрепят“. Неговата нереалистична надежда е да започне свой политически проект в утрешния ден, като по негови думи помогне да взриви държавата“, обясни той. 

- реклама -
error: Съдържанието е защитено