Кадър: ТВ 7/8

Радостин Василев: Ако Дончева има смелостта да ме съди, ще се сблъска с още по-тежката истина

Депутатът поддържа версията си, че Татяна Дончева е искала от него да разцепи ИТН

„Ако г-жа Дончева има смелостта да ме съди, тогава ще се сблъска с още по-тежката истина“, коментира в кулоарите на парламента Радостин Василев от ИТН. Той уточни, че на входа на кантората му има камера, която е записала как Татяна Дончева от ИБГНИ влиза и излиза на срещата с него.

„Нямам листчета, не са останали при мен, най-вероятно са си в нея“, посочи юристът. На въпрос има ли други свидетели, които да потвърдят за разговора му с нея, той призна, че няма.

„След като съм излязъл и съм го казал, едва ли съм си го измислил“, твърди Василев. Относно момента, в който му е направила „неприличното предложение“ за половин милион на депутат, който се отлюспи от партията на Слави Трифонов, Василев увери, че само си е помислил, че трябва да ѝ каже – довиждане.

„На мен ми заприлича на отвратителна среща с един играч от 25 години, който трябва да бъде помолен да напусне моята кантора, защото час и половина обиждаше абсолютно всички колеги и си мислеше, че ще спечели моето доверие“, поясни Василев. По думите му от ИТН са обмисляли да дадат отговор.

„Тя коментира наши депутати, каза, че в началото може да има нормални хора, защото тя счита ръководството на партията за ненормални тамагочита, които не са подходящи за водене на разговори. Спомена Ива Митева, че няма качества и вероятно не може да я ползва за нищо, спомена Хиновски, говори с много имена.

„Г-жа Дончева не спира да ни свързва с Маджо, с ДПС – как Ивайло Кожухаров е човек на Маджо, а той не знае как изглежда този човек. Това е маниер на поведение. Трябва да се види този човек, който ги говори тези неща какъв морал притежава, докъде е стигнал в политическото инженерство“, изтъкна депутатът на Слави

- реклама -