Радев: Опонентът няма значение, важно е доверието на българския народ

Хасковската гражданска инициатива „Земляци“, в подкрепа на ген. Румен Радев за президент, е събрала до момента над 3 000 подписа от община Хасково. Инициаторите обявиха намеренията си тя да прерастне и в областна, а събирането на подписи да продължи до деня на президентските избори 6-ти ноември.

„Тази подкрепа ми дава огромна сила и признание. Означава много, защото ме подкрепят хора, които ме познават и са от родния ми край. Всичко в своя живот съм постигнал благодарение на своя здрав корен“, заяви кандидат-президентът по време на посещението си в Хасково.

Ген. Радев подчерта, че хората в цялата страна се надяват на промяна към по-добро на предстоящите избори.

„За мен няма значение опонентът насреща. Важно е доверието на българския народ. Не се притеснявам от никой“, заяви кандидат-президентът.

На въпрос от журналисти, дали се чувства, като „генерал в пола“, Радев заяви:

„Казвайки това, генерал Борисов може би е имал в предвид друг случай – с кмета на Симитли“.

Кандидат-президентът заяви, че основното в тази кампания трябва да са българските граждани. Макар да има опити да се внушава, че предстоящите избори са маловажни, хората знаят, че това не е така и от тях зависи много, добави Радев.

 

„Ген. Радев е избираемият кандидат. Искам утре да имам достойството да кажа „Това е моят президент“, заяви председателят на инициативния комитет в района полк. В. Киряков, бивш командир на 21–ви изтребителен авиационен полк.

Събралите се, за да посрещнат кандидата за президент в центъра на Хасково, бивши учители и съученици на ген. Радев от математическата гимназия, заявиха своята подкрепа. „Когато стане наш президент, винаги в най-трудните моменти, той може да разчита на нас и да се връща към корените си“, казаха още те.

Ген. Радев посети и с. Славяново, където е прекарал ранните години от живота си. Там той бе посрещнат топло от своите близки, познати и съселяни. Кандидат-президентът се срещна и с обществеността в с. Болярски извор.

glasove-6

- реклама -