Кола на НСО от кортежа на президента се е блъснала в камион

Румен Радев участва в среща със студенти от Аграрния университет в Пловдив.

Колата на НСО пред мен претърпя катастрофа край Пловдив. Изскочи камион и при изпреварване се блъсна. Пострада лекарят на моя екип, взех го в колата си и го закарахме в болница. Той е с фрактури.

Така президентът Румен Радев обясни автопроизшествието, което е станало на влизане на неговия кортеж в Пловдив. По думите му пострадало е и друго момче от НСО, но то не било с тежки наранявания.

„Инцидентът стана на най-тесния участък. Дъждовно е и трябва много да се внимава“, предупреди Радев. Той подчерта, че движението в Пловдив е тежко, защото градът е голям индустриален център и трябва най-сетне да се реши въпросът с обходния път.

Радев участва в среща със студенти от Аграрния университет в Пловдив.

По-късно от пловдивската полиция потвърдиха, че са получили сигнал за пътно произшествие между автомобил на НСО след 10 ч. днес. По предварителни данни ударът настъпил край разклон за с. Скутаре на околовръстния път. До приключване на огледа на следствената група, полицейски служители обезпечават безопасността на движението и насочват автомобилите по обходни маршрути.

- реклама -