Радев изненада Промяната: Единственият шанс за кабинет е разбирателство между вас и ГЕРБ

Румен Радев изненада „Продължаваме промяната”. Минута, след като Николай Денков върна неизпълнен мандата за съставяне правителство, президентът заяви: „Вчера вашите коалиционни партньори от ДБ заявиха, че единственият шанс за правителство е да се стигне до разбирателство между вас и ГЕРБ по приоритети.”.

Доц. Наталия Киселова: Президентът ще избере между БСП и Български възход – Flashnews

Ще искам да обсъдим именно това, заяви Радев и помоли журналистите да напуснат залата. Така Асен Василев, Андрей Гюров и Николай Денков бяха принудени да останат в президентството, за да обяснят могат ли да си взаимодействат с ГЕРБ по националните приоритети.

„Продължаваме Промяната“ върнаха неизпълнен втория мандат за кабинет (Видео) – Flashnews

Списъкът със задачи не получи достатъчно политическа подкрепа, каза Николай Денков и върна папката с мандата на Румен Радев. Дискусията накъде да се развива България тепърва предстои. Тя не е академично занимание, каза Денков.

Проф. Маринов: Без ГЕРБ не може да се състави правителство – Flashnews

Кирил Петков не присъства на връщането на мандата. Формално той е на делото срещу Бойко Борисов, което Петков заведе за клевета. Според политолога доц. Татяна Буруджиева обаче това е политически знак за процесите в „Продължаваме промяната”.

Бареков с хумор: От скромност Христо Иванов ще предложи за премиер шефа си Иво Прокопиев – Flashnews

- реклама -