Радан Кънев не готви нов проект, а ново обединение

Лидерът на ДСБ Радан Кънев опроверга информациите, че ДСБ ще учреди днес в Боровоц нов проект. Той обаче подчерта, че партията е отворена за широко партньорство и е готова да участва в нещо ново и на чисто.

Обединението ще е факт до края на годината

Необходимо е обединение на хора, които ще работят заедно срещу политическата корупция и за това държавата да бъде изтръгната от мафията, посочи Кънев пред „Дарик“. По думите му това обединение ще е факт до края на годината и ще стане ясно кои хора ще се включат в него, а през март 2017 г. ще има яснота за лидерството и с кои кандидати обединението ще участва в идващите предсрочни парламентарни избори.

„Успяваме да привлечем и хора, които са се занимавали с политика, но са се оттеглили, отвратени от нравите в собствените им партии, включително много хора, които са били в ГЕРБ в един или друг момент, както и хора, които са били в СДС, ДСБ, но са се дръпнали. Не бих затворил вратата пред никого, който не се е компрометирал лично с предателство на обещанията си към избирателите“, каза Кънев.

 

 

- реклама -