Bwin

Работещи стратегии за спортни залози в Bwin Sport

“Букмейкърът е непобедим”, твърдят мнозина. Дали в действителност е така, или има как да се спечели от спортни залагания, ще разгледаме в статията. Приготвили сме списък с топ 3 стратегии за залози, които са приложими в букмейкъра Bwin.

Стратегия за залози на над 1.5 гола

За да използвате този метод на игра, се нуждаете от букмейкър, който предлага залози на живо и нисък марж. Bwin попада в тази категория с отделен фрагмент, където се добавят мачовете след началото им.

Ако сте забелязали, след изиграване на първите 15 минути, ставките за оувър се покачват при липса на голове. Линията от 1.5 попадения придобива коефициента на традиционния оувър от 2.5. Това е страхотна новина за залагащите, тъй като им дава възможност да се възползват от щедро предложение с минимален риск.

Прилагайте стратегията на сингъл или комбо залози, съдържащи до две събития. Разучете съперниците и каква е резултатността им. В случай, че бележат редовно и не се справят добре в защита, изберете над 1.5 гола.

Друг вариант е да потърсите над 0.5 попадения, ако нулите властват до почивката. Обикновено в рамките на първите 15 минути след паузата се играе на високи обороти и са възможни грешки в дефанзивен план.

Стратегия за залози на равен резултат

Проучване показва, че хиксът е по-малко търсен от опциите за победа на домакин или гост. В основата на това стоят коефициентите, които са по-високи поради скромните изгледи за успех.

Но защо да не се възползваме от по-добрите ставки? Една от любимите стратегии на професионалните типстъри е свързана със залагането на равен резултат. Те търсят състави, които не са завършвали наравно от началото на сезона, включително като домакин/гост. Очаквайки серията да бъде нарушена, прогнозират хикс, за което получават по-стойностен коефициент. Този метод на залагане често се оказва успешен, особено, ако остават малко кръгове до края на кампанията.

В Bwin можете да комбинирате няколко подобни събития в система. За целта трябва да поставите залози на отделните колонки, но в случай на грешна прогноза, ще си върнете облога. Специалистите препоръчват да участвате със система 2, 3 от 3 при търсене на равенства, което Ви дава право на една неточност.

Стратегия за залози след 75’

Прилагането на тази стратегия е подходящо за клиенти на Bwin, където събитията на живо остават налични до последния съдийски сигнал.

Основната идея е да търсите футболни срещи, които са предрешени 15 минути преди края им. Например, ако домакинът води с убедителното 3:0, не се нуждае от изразителен успех и в последните минути доиграва двубоя, едва ли ще падне повече от едно попадение.

Това ни дава възможност да заложим на под 4.5 гола, което ще бъде оценено с коефициент около @1.20. При комбиниране на две подобни срещи ще получите прилична ставка за игра с по-висок залог. Съветът на експертите е да следите развоя на мачовете след 60-ата минута и да поставите залога 15 минути преди последния сигнал. Най-често мачове, които изглеждат решени, не са придружени от добавено време.

Участието в Bwin Sport е достъпно за пълнолетни лица, разполагащи с регистрация в букмейкъра. Можете да залагате през настолната версия или мобилните приложения на оператора, след като направите депозит на стойност 20 лева или повече. Не забравяйте да изискате спортния бонус за нови клиенти, който носи 100% до 222 лева.

- реклама -