ПСЖ остана и без Кавани за мача с Юнайтед

ПСЖ загуби още една от звездите си за мачовете с Манчестър Юнайтед. Френският тим е без Неймар, а вече и без Единсон Кавани. Новината съобщи вестник „Екип“, който твърди, че уругваецът има скъсан бедрен мускул. Кавани се контузи вчера срещу Бордо докато изпълняваше дузпа.

Кавани, ПСЖ

Това означава, че и малките надежди, които треньорът Томас Тухел имаше за него отпадат. Треньорът ще трябва да търси резервен вариант. По-рано германецът изрази мнение, че Кавани все още има минимален шанс да играе. „Новините не са добри. Ще бъде много трудно да играе, но има малка надежда. Първите резултати не бяха обнадеждаващи, но надежда винаги има“, заяви Тухел.

Верати се връща за ПСЖ

Треньорът поне ще може да разчита на Марко Верати. Той се върна срещу Бордо след триседмично отсъствие. „Верати е готов и ще играе във вторник срещу Юнайтед, но съм притеснен – липсват ни ключови играчи. За големите мачове в Шампионката лига е абсолютно наложително да имаш на разположение най-добрите“, допълни германецът.

Парижани отпадат на осминафиналите в последните две издания на ШЛ. Назначаването на Томас Тухел целеше промяна, но шансовете това да се случи сега намаляха драстично.

- реклама -