мотористи

Протести на мотористи в цялата страна

Мотористи от цялата страна днес излязоха на шествие. Причината-да почетат паметта на двамата съпрузи, който загинаха, блъснати от турския гражданин Фарук Бекташ. Протестът е и за повече толерантност към мотоциклетистите на пътя.

Снощи по улиците на София обаче шестваше група мотористи, която без да уведоми МВР мина по големите булеварди на столицата. На видеото, заснето от граждани се вижда, че те карат бързо и създават предпоставка за пътно произшествие.

От тази година всяка трета неделя на септември ще бъде ден за в памет на загиналите на пътя мотористи и в подкрепа на ранените, инициативата е на BMM и социалната кампания „Ние сме хора, не „ донори””, към която се присъединиха мото клубове, мото организации и сдружения в страната.

ea1be490772e856bba5814a112fb5bbcМотошествие в Бургас

Мотошествие се проведе в Бургас. Беше почетена паметта на загиналите на пътя мотористи.

5072104
Панихида на мотористи в Пловдив

Отслужиха панихида за загиналите мотористи в Пловдив

Над стотина рокери заедно с моторите си напълниха днес двора на пловдивската църква „Света Петка”, където бе отслужена панихида за загиналите на пътя мотористи.

мотористи 5072107В Пловдив и областта, където по принцип статистиката на транспортните произшествия показва най- високи показатели в страната, катастрофите с мотористи никак не са редки, а смъртният изход е най-често срещан след тях.

- реклама -