Пророчеството на Преподобна Стойна: Русия ке биде прегазена и бита, но после…

До 2030 г. ке биде прегазена и бита, дълго време само ке шушне, изрича пророчицата преди век. Русия ще тръгне да гази света, но накрая ще бъде прегазена.

„България и Русия са като душа и тяло.

Големо е тялото, а душата е малка, но без нея плътта е само леш, смрад и тъмнина за ума. България е душата. Щото от тук са тръгнали към Русия и вяра, и книга, и патриарх. Все Богови работи сме й пратили. Ама тялото е неразумно. Неуко е то, завалията. Сляпа сила: днес я гледаш – сака да те прегърне, утре я гледаш – сака да те яде. Тъй става, щом тялото не почита душата си, а някогаш дори не я признава за жива“, казва Преподобна Стойна, след което получава видение

за това какво чака Русия.

„Зли времена вещае Небето за Русия, люде. Няма да мине и век – помнете ми думата – и тя, дето днес е ръгнала да прегази света и като порой мътен да го залее, ке биде прегазена, ке биде бита, ке се свие в коритото си и дълго време само ке шушне… Ке шушне и ке въздиша. Внуците ви ке го доживеят“, предрича считаната за българска светица. Когато я питат що ще стане с българския народ, тя отвръща:

„На нас, българите, ни е дадена вечност.

Щото сме ние най-дълголетни измежду другите и сме още калемът на Небесата, що може да драще и по трева, и по камен, и по вода… Че и по небето пише. Де минат българи, белег на книга оставят…“

Предсказанията на Преподобна Стойна са грижливо записани именно по заръка на самата ясновидка. Тя е знаела точната дата, на която тялото й ще приключи земния си път. Затова привиква при себе си момиче на име Боянка от Самоков, която да увековечи думите й. Те са описани в книгата за Преподобна Стойна „Съвършената“ от писателката Неда Антонова.

Любопитно е, че куп екстрасенси от Русия

и бившите съветски републики в последните години бият път до санданското село Затолист. Те са привлечени от силата на църквата „Свети Георги“, в която е живяла и починала пророчицата. Най-голям е напливът на храмовия празник – Гергьовден. В светата обител е запазена килията, която обитавала монахинята. В средата на храма, под купола, пък има мраморна плоча с двуглав орел.

„Тя има здравословно излъчване, като се стъпи върху нея и се вярва искрено, човек може да намери облекчение и лек за болката си. Всички знаят за енергийното излъчване в църквата на Преподобна Стойна“, твърди бившият кмет на съседното село Катунци Георги Коцев.

Стойна е сляпа от ранно детство,

но е надарена с вътрешно зрение. „С вашите очи виждате онова, що го има на белио свет. А моите очи научават и другото – защо го има туй нeщо, поради каква причина е дадено“, обяснява тя. Преподобна Стойна е считана за духовна учителка и предтеча на леля Ванга. Пророчицата от Петрич никога не е криела възхищението си към нея.

„Тая жена е светица, она целио живот го е страдала като светица. Как ме гледеш мене, она е десет пате по-голема от мене! Яз пак апнувам, пийнувам, такива работи, а она – нищ! Ни месо е турала в уста, ни ракия, само водичка и трошка лебец. Она сите работи със свети Георги ги е говорила.“ След смъртта на Преподобна Стойна Ванга лично поръчва паметник за гроба й.

Писателката Неда Антонова: Събирах предсказанията с години

Неда Антонова е авторка на книгата „Съвършената“, в която са събрани пророчествата на Преподобна Стойна. Писателката е руски възпитаник, учила е в Санкт Петербург. „България Днес“ се свърза с нея.

– Г-жо Антонова, сбъдват ли се пророчествата на Преподобна Стойна за Русия?

– Единственото, което мога да кажа по темата, е това, което съм написала в книгата. Стойна се е изразявала по много простонароден език. Тя е внушавала, че ще дойде ден, когато Русия отново ще бъде благодарна на България и отново ще потърси духовна връзка с нея. Казвала е, че отношенията ни известно време ще бъдат доста обтегнати, както и става.

– Къде е казвала предсказанията си?

– Тази книга е конгломерат от неща, които са събрани от различни места. Тук е казала едно изречение, пред друг човек е казала нещо друго. Аз събирах тези предсказания с години наред, за да се получи нещо по-компактно. Може обаче да обърнете внимание и върху предсказанията на Нострадамус. Те в още по-голяма степен съответстват на това, което в момента става.

– Кое точно визирате?

– Доста преди да се заема със Стойна четох катрените на Нострадамус в руски издания. До 1989-а година се разпространяваха тайно. Тогава не можех да допусна, че това, което се предсказва, е възможно да стане. Той е казвал, че през 2021 година за последен път ще бъде чествана Октомврийската революция. Нещата бяха в такава посока. Предсказанията му са изключително точни. В някои качества Преподобна Стойна е превъзхождала дори и самия Нострадамус.

Нострадамус: Путин ще умре във вода

Великият пророк Нострадамус черно на бяло е написал, че през 2022 година руският президент Владимир Путин ще загине. В предсказването си той го нарича Владетеля на Аквилон или на Севера. Според мнозина експерти в дешифрирането и тълкуването, в днешни дни това е именно Путин. Според пророческите стихове на Нострадамус владетелят ще умре в бурна нощ, когато ще плава по море и ще бъде ударен от мълния.

Нострадамус е роден в Сен Реми дьо Прованс, Южна Франция, на 14 декември 1503 г. и е известен френски лекар, кабалист и фармацевт. Пророчествата му са предвидили много важни световни събития. Те са изразени в стихове, наречени катрени. За настоящата година Нострадамус е видял още, че ще избухне ядрена бомба, която ще предизвика климатични промени, както и изменения в позицията на Земята. 2022 г. ще донесе разрушение, последвано от мир.

- реклама -