Пророчествата на Ванга за 2024 година: Бедствия и все по-често ще виждаме НЛО!

Пророчествата на Ванга за 2024 година: Все по-често ще виждаме НЛО! Ужасни бедствия ще изпита човечеството през 2024 година.

Земята е изтощена от безкрайната

експлоатация и липсата на грижи, а изменението на климата, тепърва ще усещат хората като голям проблем. Това е казала българската пророчица Ванга, пише руският телеграм канал „Записки Ванги“.

„Разтопяват се ледниците и водата ще залее крайбрежни райони. Хората ще стават все по-често свидетели на разрушителни бедствия. Ще се сблъскват с още по-страшни урагани, наводнения и суша. Човечеството трябва да осъзнае древната мъдрост,

че ще пожънем това, което посеем“,

казала пророчицата от Петрич, цитирана от електронното издание.

Тя е прогнозирала, че Източна Европа ще преживее необичайно сухо време и ужасни горски пожари.

2024 година е годината, в която човечеството трябва да се отърси от безразличието и с помощта на науката и технологиите да намери начин за ефективно използване на енергията. Трябва да гледаме на земята като на цялостна система и да се стремим да запазваме нейния баланс, т.е. това, което природата някога е създала,

казвала Ванга преди да почине.

Тя прогнозирала, че държавите, в които са на власт хора, които пренебрегват интересите на своите граждани или злоупотребяват с властта си, ще бъдат в криза. „Лидерите, които възпрепятстват демократичните процеси или нарушават човешките права, ще загубят доверието на гражданите. Прекалената алчност и корупция ще доведат до падането им от власт“, казала пророчицата.

Според нея все по-често ще виждаме

НЛО. Намеренията на извънземните ще бъдат неясни и ще предизвикат объркване сред човечеството. Те обаче ще донесат със себе си нови технологии и знания, които могат да променят лицето на света, цитира fakti.bg.

„Срещите с гостите от Космоса ще

предизвикат безпокойство и страх сред хората, защото да видят неземни създания на близко разстояние ще бъде нещо неразбираемо за мнозина. НЛО ще изследват Земята и нейните жители, за да разберат нашата природа и потенциал. Те ще се стремят да установят контакт с човечеството и да предадат знанията си“, казала още ясновидката, пише „Флагман“.

Според нея човешкото общество през следващите години ще е по-отворено и осъзнато за мястото си във Вселената.

- реклама -