времето

Промоция: Лодки на цената на кило кашкавал

Търгове за продажба на лодки на цената на кило кашкавал обяви Националната агенция за приходите (НАП).

На страницата с продажбите на конфискувано имущество заради неплатени задължения има предложения за три лодки.

Най-евтина е с първоначална цена от 30 лева, видя „Телеграф“. Има друга, която е синя, за 37 лева, а най-скъпата е 40 лева и е с дължина 4 метра.

Имуществото е отнето след наказателно постановление на Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури. Плавателните съдове се намират в Бургас.

Рибарска лодка на известна японска компания пък е най-скъпата от предлаганите от НАП. Цената й е 812 лева, но ако има желаещи, може и да се увеличи. Двигателят е с 5 конски сили, а дължината на лодката е 6,4 метра.

Накити

Желаещите да се сдобият със златни и сребърни бижута на по-ниски цени могат да се включат в търговете на приходната агенция. В момента са обявени златни бижута и накити, както и такива от сребро на обща стойност над 170 000 лева. Всеки кандидат може да се запознае подробно с вещите, които са обявени в търговете, като те са описани както за вида, така и за материала и тежестта на бижуто. Цените на вещите със статут несъюзни са без включени ДДС, митни сборове и други вземания. Те са дължими и се заплащат от купувача.

Техника

В портала на НАП най-много са предложенията за продажба на стари автомобили, като има такива, които са на над 30 години. Сред обявите са и такива за земеделска техника, както и земя. Например в момента се търси кандидат да купи сеялка, като първоначалната й цена е 17 600 лева. Освен за земеделски бизнес се предлага оборудване и за шивашки цех. Продават се шевни машини и гладачна техника, необходима за производство на облекла.

- реклама -