сексуслуги

Промоции на сексуслугите в Рио преди Олимпиадата

Сезонно намаление с 50% на услугите си предлагат проститутките в Рио де Жанейро месец преди Олимпийските игри.

Любовните промоции са заради опасения на жриците на любовта, че търсенето им може да претърпи срив, подобен на този на Световното първенство по футбол отпреди две години.

Секс труженичките от квартала на червените фенери „Вила Мимоза“ са приготвили диплянки на английски език, с които ще канят атлетите и зрителите на игрите да се възползват от услугите им, съобщи в. „Дейли мейл“.

От рекламните материали за кампания на секс жриците става ясно, че половин час секс ще излезе на мераклиите 40 реала или 11 евро, което е с 48% по-евтино от нормалната цена от 75 реала. Ако някой иска да се включи в „тройна комбинация“, ще трябва да плати на всяко от момичетата по 11 евро.

„Вила мимоза“ е най-старата и голяма зона за проститутки в Рио, в която около 3000 жени предлагат своите услуги в над 70 заведения и нощни клубове. Но, приходите на представителките на най-древната професия напоследък са спаднали сериозно поради лошото икономическо положение на Бразилия, която преживява най-дълбоката от столетие рецесия.

- реклама -