Прокуратурата повдигна трето обвинение на Румен Овчаров

В интервю за Илияна Беновска Георги Гергов ме заплаши директно. А днес ми беше връчена призовка от прокуратурата за трето повдигнато обвинение.

Това обяви в предаването „Лице в лице” по bTV Румен Овчаров от БСП по повод скандала с разговора „Цацаров – Гергов – Дончев”

Той коментира и последвалото освобождаване на Гергов от ръководството на БСП.

Пловдивския бизнесмен вини Овчаров за скандала. Както и за факта, че беше отстранен от Изпълнителното бюро на партията. Бившият енергиен министър в Тройната коалиция отрича да има връзка със скандала и с отстраняването на Гергов. Той само посъветвал лидера на БСП Корнелия Нинова да го убеди сам да се оттегли, за да не навреди на имиджа на партията.

„Това, което човек сам си направи, никой не може да му го направи. Това, което се е случило в кабинета му, е парекселанс паралелната държава”, коментира Овчаров.

Относно обвинението на Илиян Василев, че е масон, той го посъветва да покаже доказателства или да се извини, в противен случай може да го съди. Напомни, че е осъдил вече Яне Янев за клевета. „Не съм масон и никога няма да бъда”, заяви Румен Овчаров.

- реклама -