милионер

Проговори тотомилионерът, чийто син летя със 150 км/ч в центъра на Разград

Тотомилионерът от Разград Емил Йорданов категорично не одобрява поведението на сина си, който бе сниман да кара мощния си джип с близо 150 км/ч. из града.

Именно той подарил на детето си скъпото возило, след като спечели наскоро джакпот от над 6,5 млн. лева.

„Категорично не одобрявам, който и да е, и синът ми да е, тази постъпка не я одобрявам. Естествено аз не ща да стане нещо по-тежко и да стане късно, взехме мерки, предупредихме го, също и в полицията бяхме, взето са мерки“, заяви Емил Йорданов пред bTV.

Бате туй мерцидис с 2 скорости бате (директна и ревърс) ама бате тъй не се кара, че много хора минават от там ще вземеш да затриеш някой невинен човек заради твоята простотия! Ако искаш да видиш колко вдига амг-то влез в Google напиши характеристиките на колата и те специалистите от Щутгарт са направили много тестове на колата колко вдига и за колко спира ама с тая разлика, че зад волана са били опитни професионалисти и тестовете са били на оторизирани писти а не на булеварди в града!

Публикувахте от Teodor Todorov в Понеделник, 27 април 2020 г.

Полицията и прокуратурата образуваха проверка за хулиганство и шофиране, представляващо предпоставка за опасност. Често жителите на Разград се оплакват, че на мястото, където е заснет клипът, се управлява с риск за здравето на пресичащите пешеходци.

„За съжаление, по този клип не може да му бъде съставен нито акт, нито електронен фиш за превишена скорост, тъй като законът не позволява това да бъде направено. Единствено с техническо средство, което е упоменато в заповед или закон, може да бъде констатирано това нарушение“, заяви Божидар Божков – началник Охранителна полиция в ОДМВР-Разград.

Шофьорът е санкциониран многократно за неправилно паркиране и говорене по телефона, докато е зад волана.

- реклама -