Проектът „ Пеещи артисти“ стартира с дует на Людмила Сланева и Геро

Песента “Ля Ля” е първата песен (single) от проекта “Пеещи артисти”, който старира на 15 Септември 2020 и съдържа 10 нови български песни.
Премиера на песента:
15 Септември, 2020, 07:00ч в YouTube, БНР, bg Radio и др.
Изпълнители: ЛЮДМИЛА СЛАНЕВА и ГЕРАСИМ ГЕОРГИЕВ – ГЕРО

Людмила Сланева завършва Английска гимназия в Ловеч и ВИТИЗ “Кръстьо Сарафов” (специалност “Актьорско майсторство за драматичен театър” в класа на Проф. Крикор Азарян)

Тя е артист и музикант, разпознаваем с песните си „Малките чудеса“ и „Под дъгата“. Извесно лице от сериали („Революция Z”, „Стъклен дом“) и съпруга на рок-звездата Стенли, тя все още държи китарата си винаги наблизо и се захваща с неочаквани за нея самата неща като например да пише книга (2011г съвместно с Ваня Щерева написват роман – “Мила Мерилин”), или песен за някой друг, който в случая е Герасим Георгиев- Геро.

ЛЯ – ЛЯ е песен, вдъхновена от актьорите на 60 – те и 70 – те години на ХХв, когато музиката, която чувахме беше предимно „шлагерна“.
„ЛЯ – ЛЯ е моят реверанс към актьорската природа, където се заиграваме като деца . И се смеем като деца. Също така ЛЯ –ЛЯ е мислена специално за Геро като мой любим приятел и много талантлив човек. И не на последно място ЛЯ – ЛЯ е мой каприз. В един момент от живота си започнах да изпълнявам всичките си т. нар. капризи и трябва да ви кажа, че е много по-добре, отколкото да не ги изпълнявам.“ разказва Людмила за новата дуетна песен.

сн. Фейсбук

Людмила Сланева е писала песен против насилието на жени – „Имаш небе“; имала е рок-група и е една от първите жени на мелъди-рок течението у нас.

Албумът й „Можеш“ от 2004 веднага е номиниран във всички възможни класации за българска музика. Песента „Облаци“ е с награда на публиката в Пролетен конкурс на БНР, а самата тя обира наградите за дебют още с появяването си. Последната ѝ работа е песента „Някъде“ от 2019, а също и като драматург на хитовото представление „Апарт“.

сн. Фейсбук

Герасим Георгиев – Геро е популярен актьор от театъра и телевизията. Водещ на “Господари на ефира”, а от тази година водещ и на Втори сезон на “Маскираният певец”.
Снима се и в киното, предстои премиерата на филма “Голата истина за група “Жигули”. Участвал е във фимите “Посоки”, “В кръг”, “Като за последно”, “Полицаите от края на града” и др.

Песента “ЛЯ ЛЯ” е първата съвместна песен на Сланева и Геро.

Ля Ля (песен)
Музика: Людмила Сланева
Текст: Любо Киров
Аранжимент и китари: Ангел Дюлгеров
съпътстващи вокали: Боян Христов

вокален директор: Евгени Господинов

продуцент аудио: Людмила Сланева, Любо Киров
категория: поп, ретро-суинг

Ля-Ля (клип)

Осветител: Александър Стоев

Грим и коса: Петя Симеонова

Стайлинг – Августина Маркова

Монтаж и постпродукция:  Стефка Николова/ Васил Стефанов

Оператор: Васил Стефанов

Режисьор: Васил Стефанов/Стефка Николова
Продуцент: Игор Марковски

 

 

- реклама -